Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag.

Global Aviation laat haar sociale hart spreken

Stephan van den Hurk, de drijvende kracht achter Global Aviation, zet zich samen met zijn partner al enkele jaren in voor sociale projecten. Zijn betrokkenheid bij Global Aviation stelt Stephan in staat zijn professionele netwerk te benutten in het voordeel van deze initiatieven.

Hieronder vindt u een overzicht van enkele projecten waaraan zij hun steun verlenen. Indien u een bijdrage wilt leveren, kunt u contact opnemen met Stephan via Global Aviation of rechtstreeks met de betreffende organisaties via hun websites.

2024: Sponsoring van Only Friends Eindhoven

Only Friends, een sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking, vindt zijn oorsprong in Amsterdam in het jaar 2000 en nadien is er ook in Eindhoven door anderen een zelfstandige organisatie opgericht met dezelfde uitstraling en intenties. Het unieke van Only Friends is dat ze geen beperkingen zien. Hun motto luidt: “Je bent goed zoals je bent!”

Only Friends Eindhoven draait volledig op de inzet van vrijwilligers, stagiaires, en de steun van vooraanstaande ambassadeurs en sponsoren (Special Friends). Samen streven zij ernaar sporten mogelijk te maken voor kinderen en jongeren met een beperking, nu en in de toekomst.

Dankzij onze financiële bijdrage is de huur van de sportaccommodatie voor het jaar 2024 gewaarborgd.

Voor ondersteuning of informatie over sportmogelijkheden bij Only Friends kunt u de website bezoeken: https://onlyfriendseindhoven.nl/

2024: Hulp aan de Voedselbank

We gaan ervan uit dat wie gebruikmaakt van de voedselbank, vaak ook niet de middelen heeft voor grote aankopen als een nieuwe wasmachine.

Met deze gedachte in het achterhoofd werken we samen met een lokale voedselbank om te kijken hoe we hun cliënten kunnen ondersteunen bij het vervangen van essentiële huishoudelijke apparaten. Dit initiatief helpt niet alleen in directe noden, maar stelt mensen ook in staat hun geld aan voedsel te besteden en zelfredzamer te worden. Bij succes hopen we dit project uit te breiden.

Steun uw lokale voedselbank met een donatie: https://voedselbankennederland.nl/

2023: Donateur van Salvatoriaanse Gezinsadoptie

Al jaren steunen we de Stichting Salvatoriaanse Gezinsadoptie door gezinnen te adopteren.

Deze stichting helpt sinds 1980 enkele van de armste gezinnen wereldwijd, ongeacht hun geloof of afkomst. Door kinderen naar school te laten gaan, ouderen te helpen bij het vinden van inkomstenbronnen en te zorgen voor voedsel en medicijnen, maakt de stichting een wezenlijk verschil. Dankzij de inzet van vrijwilligers blijven de kosten laag en gaat elke donatie direct naar de gezinnen. De stichting is een officieel erkende ANBI.

Overweeg om één of meerdere gezinnen te adopteren of een eenmalige donatie te doen: https://gezinsadoptie.nl/

Ongeëvenaarde service, elk moment van de dag

Alle luchtvaartmaatschappijen, wereldwijd, met één telefoonnummer bereikbaar